Σύλλογος Ιντερνετικών Κατηγόρων αναζητεί νέο ΘΥΜΑ (αγγελία εθελοντικής εργασίας – ΟΛΟΙ οι δικηγόροι θυμάτων αποκλείονται)

ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ για αδαείς: σάτιρα γνωστού «προβλήματος«)

  • Ανώνυμοι λασπολόγοι και μαϊνδανάκοι συρρέουν εις Ψηφιακόν χώρον συλλογικής έκφρασης (ευλόγιον) που δεν επιθυμεί να φανερώσει το πραγματικόν του όνομα, προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο Διαδικτυακό και Τηλεοπτικό Παιγνίδι (κάμερες web-cam δεκτές) «Το μαχαίρωμα του Κακού».
  • ΟΛΟΙ οι πρόθυμοι κακοί καλούνται να προσέλθουν οικειοθελώς, δια άμεσον πρόσληψιν, αμοιβή δεν προσφέρεται αλλά δημοσιότητα και suspense εξασφαλισμένα.

Σημείωση: ΚΑΘΕ δικηγόρος του προσληφθέντος θύματος (δια εθελοντικήν εργασίαν) θα λογοκρίνεται πάραυτα, «εκτός αν ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ και ΕΠΙΘΕΤΟ» ™ ταβέρνα «Η Ωραία Καλύβα».

escape.gif
game_over.gif

Σοβαρό UPDATE: Το τεράστιο αυτό πρόβλημα ΔΕΝ λύνεται με νομοθετικές ρυθμίσεις που καταστέλλουν τον Ψηφιακό Λόγο, αλλά -αντίθετα- με ρυθμίσεις που κατοχυρώνουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ την Ελευθερία του Λόγου επιβάλλοντας ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ το δικαίωμα για αντίλογο που να είναι ΟΡΑΤΟΣ (έστω σαν σύνδεσμος) ΜΕΣΑ στον χώρο Ψηφιακού Διαλόγου όπου σημειώνεται η κάθε λασπολογία. Το ΜΟΝΟ που πρέπει να κάνει ο νομοθέτης είναι να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ, π.χ. τη νομική διάταξη που επιβάλλει ανάρτηση απάντησης σε λάσπη ΜΕΣΑ στο συγκεκριμμένο χώρο / ιστοσελίδα / ποστ όπου (κατά τη γνώμη των θιγόμενων) σημειώθηκε η δυσφήμηση.

Με το θέμα αυτό είχα ξανα-ασχοληθεί στο παρελθόν, π.χ. στις 8 Σεπτεμβρίου 2007:

Η θεμελιώδης Παρανόηση της Μπλογκόσφαιρας (νούμερο 1 στο top 100 των Ελληνικό WordPress posts -εκείνη την εποχή)

UPDATE 2 (σχόλιο ενός φίλου -ΕΔΩπου η ένστασή του ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ… κάπου)

Omadeon_fan Says:
February 6, 2008 at 7:13 pm edit

Ορίστε κι η παράγραφος της τρομοκρατίας που απαιτεί να δίνουμε όνομα και επίθετο αν γράψουμε, αλλιώς λογοκρινόμαστε κι εμείς! Και τότε, βρες άνθρωπο που να μη φοβάται.
Εγώ ίσως το κάνω, αλλά όχι τώρα, γιατί θα μπλέξουμε και έχω δουλειές.

http://panosz.wordpress.com/2008/01/18/ofis/#comment-34006
Ιανουάριος 20, 2008 στο 5:53 μ.μ

Πάνος:

“messenger” & “oink” (συμπτωματικά, η ίδια ΙP)

στην καλύβα δε γίνεται δεκτός ούτε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του χοιροστασίου, ούτε οι (ανώνυμοι) μαντατοφόροι του. (Ισχύει και για τον “fried”). Ό,τι έχετε να πείτε, απευθείας στο χοιροστάσιο, παρακαλώ! Αν κάποιος διεθέτει όνομα και επίθετο (που να επιβεβαιώνονται) ας έρθει να πει στην καλύβα ό,τι θέλει. Αλλιώς, θα στερηθούμε αυτή τη χαρά…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s